SCARS

Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   

Ενημέρωση

Όχι, δεν μετράει το μέγεθος!

Δεν έχει καμία σχέση το μέγεθος τού διαμερίσματος με το μέγεθος τού σκύλου.  Κ εμείς οι άνθρωποι είμαστε 50, 60, 70 και 100 κιλά αλλά χωράμε σε διαμέρισμα.

sih-tzou-trol

Όλα τα σκυλιά, αν τους παρέχεται η σωστή εκτόνωση καθημερινά (βόλτα και άσκηση) μπορούν να ζήσουν πολύ καλά και στο μικρότερο διαμέρισμα.  

Άλλωστε το σπίτι δεν είναι χώρος όπου το σκυλί πρέπει να ασκείται, να παίζει και να χοροπηδάει, αλλά το μέρος όπου ξεκουράζεται και χαλαρώνει στο κρεββάτι του.
Όπως και εμείς όταν είμαστε σπίτι μας καθόμαστε στον καναπέ, και όταν θέλουμε να χορέψουμε πάμε σε ένα μπαρ, έτσι και οι σκύλοι πρέπει να ξεδίνουν στην βόλτα και να ηρεμούν στο σπίτι.
Δεν μελαγχολούν ούτε καταπιέζονται σε μικρό διαμέρισμα αν βγαίνουν και ασκούνται καθημερινά. Ίσα ίσα, σε όλα τα σκυλιά αρέσουν οι μικροί χώροι, γιατί εκεί νιώθουν ασφάλεια, και μάλιστα οι περισσότεροι σοβαροί εκπαιδευτές συστήνουν περιορισμό στο σπίτι (σε κλουβάκι εκπαιδευτικό ή τουλάχιστον περιορισμό τού σκύλου σε ένα δωμάτιο μόνο, και όχι ελευθερία σε όλο το σπίτι).
Ανάλογα με την καθημερινότητά σας και τον χαρακτήρα σας μπορείτε να βρείτε ένα σκυλί το οποίο να ταιριάζει σε εσάς, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail