SCARS

Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   

Ενημέρωση

Pauli και Nugget

Τους θυμάστε;

Ο πρώτος γάτος της φωτογραφίας παρατηρήθηκε στο δρόμο με έλκος στο στόμα με αποτέλεσμα να μη μπορεί να φάει και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κλινική.

Ο δεύτερος γάτος εγκαταλείφθηκε από κάποιον σε κτηνιατρείο για ευθανασία λόγω ότι βρέθηκε με ένα ματάκι και το κεφάλι του έγερνε. Κανείς δεν τον ήθελε. Μετά από τις προσπάθειες του κτηνιάτρου και εθελοντών να βρεθεί οικογένεια για τον μικρό καθώς στο δρόμο ένα τέτοιο πλάσμα δεν μπορεί να επιβιώσει βρέθηκε στην οικογένεια του Scars.

Οι δύο αυτοί γάτοι που δε γνωρίζονταν από πρίν έμελλε να βρούν ο ένας στον άλλον ένα ιδιαίτερο καταφύγιο αγάπης και συντροφιάς που μας προκάλεσε δέος για τις δυνατότητες αγάπης των εκπληκτικών αυτών πλασμάτων.

Ο πορτοκαλί γάτος, ο Nugget ήταν λίγο άγαρμπος με εντελώς αγαθή παρορμητική προσέγγιση στο τρόπο του προς τις άλλες γάτες με αποτέλεσμα να μη βρίσκει ένα σύντροφο να κοινωνικοποιηθεί καθώς όλοι αντιδρούσαν και τον έδιωχναν. Μέχρι που γνώρισε τον Pauli. Η ήρεμη και σοφή ψυχοσύνθεση αυτού του γάτου φάνηκε καταλυτική για να βρεί ο Nugget κάποιον να τον αποδεχθεί και να εκφράσει την απεριόριστη παρορμητική του αγάπη και να ισορροπήσει. Οι δυό τους, που περίμεναν πάνω απο ένα χρόνο στον ίδιο χωρο φιλοξενίας, ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη σχέση όπου ο ένας ένιωθε ότι είχε κάποιον να τον αποδέχεται και ο άλλος είχε κάποιον να προστατεύει. Αυτοί οι φίλοι δεν έπρεπε να χωρίσουν και αυτό ζήτησε και ο καταπληκτικός άνθρωπος που ζήτησε να τα υιοθετήσει. Ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς! Απολαύστε τους στην νέα τους ζωή μετα την υιοθεσία τους!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail