SCARS

Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   

Ενημέρωση

Διάσημες ράτσες

Σας παρουσιάζουμε το εργαλείο. Έχει κεφάλι μακρόστενο και αυτιά μεσαίου μεγέθους με στρογγυλεμένες άκρες, που εκφύονται ψηλά και κρέμονται στα πλάγια του κεφαλιού.
Ο θώρακάς του είναι ευρύς και βαθύς, και η ουρά του – μεσαίου μήκους – είναι ουρά γιαταγάνι. Έχει τρίχωμα κοντό ή μακρύ, πυκνό, ίσιο και μέτρια σκληρό.
Εάν δεν υποστεί σοβαρή βλάβη, το εργαλείο έχει διάρκεια χρήσης 7 με 9 χρόνια. Μετά το πέρας της χρηστικής αυτής περιόδου, εγκαταλείπεται σε μη αστικές περιοχές, κατά προτίμηση νυχτερινές ώρες και συχνά δεμένο, επειδή το εργαλείο έχει μια περίεργη τάση να ακολουθεί τον ιδιοκτήτη του, και αυτό φυσικά είναι πολύ ενοχλητικό.
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που συλλέγουν χαλασμένα και παλαιά εργαλεία. Τα επισκευάζουν, τα αναπαλαιώνουν, τα μετονομάζουν και τα μετατρέπουν σε διακοσμητικά σαλονιού ή μαξιλάρια. Αυτοί λέγονται φιλόζωοι.
Οι φιλόζωοι συλλέγουν και άλλα αντικείμενα, όπως συστήματα συναγερμού, αστικά σκουπίδια, παλιές σφουγγαρίστρες και ξεσκονόπανα, ακόμα και διακοσμητικά.
Παρόλα αυτά, οι περισσότερες συλλογές επισκευασμένων αντικειμένων των φιλόζωων αποτελούντα κυρίως από εργαλεία. Βρίσκονται πολύ εύκολα – ουσιαστικά πετιούνται ανά εκατοντάδες κάθε χρόνο, βγαίνουν σε όλα τα μεγέθη, χρώματα και ημερομηνίες λήξης και καταλαμβάνουν το ένα τρίτο του αποθηκευτικού χώρου στην συλλογή ενός φιλόζωου.
Αν θέλετε και σεις να αποκτήσετε το δικό σας αναπαλαιωμένο αντικείμενο μια μέρα, αναλογιστείτε την πιθανότητα να υιοθετήσετε ένα εργαλείο. Έρχεται με εγγύηση αγάπης και αφοσίωσης. Και η ανακαίνισή του από αυτό… σε αυτό χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail