SCARS

Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   

Ενημέρωση

Απάντηση Εθελόντριας Στην Οικογένεια Που “Επέστρεψε” Σκύλο

Η υιοθεσία ενός σκύλου μπορεί να πάει από πολύ καλά έως πάρα πολύ άσχημα. Το χειρότερο από όλα είναι όταν δίνουμε για υιοθεσία ένα σκυλί και μας επιστρέφουν ένα άλλο, αγνώριστο. Προβλήματα συμπεριφοράς που προκύπτουν στο καινούργιο σπίτι, μπορούν να αντιμετωπιστούν. Το “ελάτε πάρτε το πίσω” απλά μας απογοητεύει και πολλές φορές μας κάνει έξαλλους. 

Στην περίπτωση της Κρίστυ, η εθελόντρια που την φρόντιζε, και που την ανέλαβε μετά την επιστροφή της, βρήκε…αυτόν τον τρόπο να απαντήσει στην οικογένεια που την έφερε πίσω, γύρισε την πλάτη και την άφησε να κλαίει και να προσπαθεί να τρέξει πίσω από το αμάξι που έφυγε χωρίς αυτήν.

Η ιστορία της:

Εσείς πετάτε ή επισκευάζετε τα “ελαττωματικά” προϊόντα; Και τα “ελαττωματικά σκυλιά”; Η “οικογένεια” της Κρίστη θεώρησε πως δεν επισκευάζεται, και την “πέταξε” το Σάββατο το βράδυ στην εθελόντριά μας, μετά από δύο μήνες “υιοθεσίας”. Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, την Κρίστη την ξέρουμε δύο χρόνια, από την ημέρα που γεννήθηκε στο δρόμο. Την πήραμε λοιπόν από το κτήμα, όπου ζούσε, την βάλαμε σε ένα σπίτι, της δείξαμε τον κόσμο, τους ανθρώπους, την ζωή. Χωρίς να ξέρει τίποτε από αυτά, έκανε τεράστια βήματα και έμαθε σχεδόν τα πάντα μέσα σε δύο εβδομάδες. Δώσαμε για υιοθεσία έναν άγγελο, που κάθε φορά που την πλησίαζες άνοιγε διστακτικά το πόδι της, περιμένοντας να χαϊδέψεις την κοιλιά της και το Σάββατο το βράδυ παραλάβαμε ένα αγριεμένο και μπερδεμένο πλάσμα, που μπήκε γρυλίζοντας στο σπίτι της εθελόντριας που της είχε μάθει τον κόσμο, κοιμήθηκε 48 ολόκληρες ώρες και σε τρεις μέρες άρχισε πάλι να γίνεται το καλόβολο πλάσμα που ήταν. Λοιπόν, η Κρίστη δεν είναι ελαττωματική, δεν είναι επιθετική και δεν είναι για πέταμα. Είναι ένα σκυλί που χρειάζεται τρία πράγματα: χώρο, χρόνο και συνέπεια. Δεν θα σας γοητεύσει την πρώτη φορά που θα την δείτε και δεν θα μπει όλο χαρά στο σπίτι σας αλαλάζοντας “ουάου! επιτέλους υιοθετήθηκα”. Θα περάσει δύο ημέρες κοιτώντας σας δύσπιστα από το κρεβάτι της και την τρίτη μέρα θα σηκωθεί και θα έρθει κοντά σας. Από τότε και μετά δεν θα σταματήσει να σας ακολουθεί, θα είστε ο αέρας που αναπνέει και το μόνο της ενδιαφέρον. Και τότε, θα πρέπει με τρόπο να εξηγήσετε στην Κρίστη ότι ΔΕΝ είναι υποχρεωμένη να είναι το κολαούζο σας επί 24ώρου, επειδή αυτό φουσκώνει τον εγωισμό σας, γιατί αυτό την εξαντλεί και την αγχώνει. Είναι μόλις δύο ετών, πεντακάθαρη και εξαιρετική στο σπίτι, υγιέστατη και στειρωμένη. Μόλις αγαπήσει και εμπιστευτεί τον άνθρωπό της, τον υποδέχεται όλο χαρά, χώνοντας το κεφάλι της στην αγκαλιά του. Και επειδή δεν θέλουμε να την δούμε να ταλαιπωρείται ποτέ ξανά, εμείς αναλαμβάνουμε το κόστος της εκπαίδευσης, εσείς αναλαμβάνετε να ακολουθήσετε ΚΑΙ τις πέντε οδηγίες του εκπαιδευτή, όχι μόνο όσες νομίζετε. Τηλέφωνο: 6932345777
Αρισθμός μικροτσίπ: 941000018679179

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail