SCARS

Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   

Ενημέρωση

Πως να βοηθήσετε μια αδέσποτη γάτα τον Χειμώνα

1.Τοποθετήστε σε ένα15253495_915145421921926_2601939984798473058_n δημόσιο μέρος καθαρά μπόλ με νερό και φαγητό,όχι σε μέρη ιδιόκτητα. Πάντα να φροντίζετε ο χώρος να είναι καθαρός και να σέβεστε τους γείτονες σας. Μην πετάτε αποφάγια και κονσέρβες,είναι προτιμότερη η ξηρά τροφή γιατί διατηρεί το σημείο καθαρό.

2. Φτιάξτε τους μια αδιάβροχη κατασκευή για να μπορούν να αντέξουν τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

3. Στειρώστε την. (TNR Πιάνω-Στειρώνω-Επανατοποθετώ).Ρωτήστε μας για οικονομικές στειρώσεις για αδέσποτα ζώα. Τα στειρωμένα αδέσποτα ζώα έχουν μεγαλύτερο μέσο όρο ζωής, γιατί δεν μεταδίδουν αρρώστιες από την σεξουαλική επαφή και δεν τσακώνονται για την αναπαραγωγή. Είναι θλιβερό να βλέπουμε αποστεωμένες μάνες να ταΐζουν κοκκαλιασμένα μικρά μέσα στο κρύο.

4.Ψάξτε στον κτηνίατρο αν έχει τσιπάκι,κοινοποιήστε την φωτογραφία της μήπως κάποιος την ψάχνει, αναζητήστε ένα σπίτι υιοθεσίας ή επιστρέψτε την στην περιοχή που την βρήκατε και δημιουργήστε μια ελεγχόμενη αποικία από στειρωμένα και υγιή ζώα.

How to help a Stray Cat :

1.Put out Food & Water every day

2.Provide shelter from the elements (in winter)

3.TNR: Trap Neuter Return

4.Return back to their own familiar territory outside or find an inside home if friendly (check lost&found, scan for microchip , post to find former owner ).

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail