SCARS

Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   

Ενημέρωση

Κανέλα – Η Γριούλα Που Παρατήθηκε Στα 17 Της Θα Ζήσει Με Αγάπη

Η Κανελίτσα είχε σπίτι, είχε οικογένεια, είχε μια ζωή δίπλα σε ανθρώπους που την αγαπούσαν. Δυστυχώς, το ζευγάρι των ηλικιωμένων που είχε την Κανέλα πέθανε, και η γριούλα έμεινε μόνη, σε ένα αδειο σπίτι. Με την “φροντίδα” των συγγενών που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να την ξεφορτωθούν, η Κανέλα αγρίεψε, θύμωσε και πέρασε εφιαλτικές μέρες, με αγνώστους να την κυνηγάνε μέσα στο σπίτι. Στο δικό της σπίτι, που δεν ήταν πια δικό της.

γιαγιά γάτα

Πώς να αφήσεις μια γιαγιά 17 ετών να περάσει τον χρόνο που της απομένει μέσα στην μοναξιά, την εγκατάλειψη και την απόρριψη. Η κανέλα ήρθε σε μας πολύ αγριεμένη, θυμωμένη και άρρωστη. Δυστυχως τα νεα για την γιαγιούλα μας δεν ειναι καλα. Οι πρώτες της εξετασεις δείχνουν μεγαλη πιθανότητα για καρκίνο στο πάγκρεας ο οποιος προκαλεί παρανεοπλαστική αλωπεκία.

γάτα
η Κανελίτσα στον γιατρό

Η κανέλα έχασε τα δυο πολυτιμότερα πραγματα που ειχε. Την οικογενεια της και την υγεία της. Εμεις θα φροντίσουμε να εχει η Κανελλιτσα ποιότητα ζωης για οσο χρονο της μενει και να αναπληρώσουμε το κενο που της αφησε η απωλεια των δικών της ανθρώπων. για όσο χρόνο της απομένει, η κανελίτσα θα απολαμβάνει το καλό φαγητό, το ζεστό της κρεβάτι και τα μικρά, διστακτικά χάδια που μας επιτρέπει να της προσφέρουμε.

 

 

 

Μπορείτε να μας βοηθήσετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό μας στην τράπεζα ή το Paypal:
Eurobank
Swift: ERBKGRAA
IBAN: GR5302601420000900200479872
PayPal:[email protected]

γάτα

Ευχαριστουμε!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail