SCARS

Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   

Ενημέρωση

Γατάκι Με Δύο Σπασμένα Πόδια Δεν Το Βάζει Κάτω

Κάθισε κάτω και περίμενε.
Προσπαθούσε να επινοήσει τρόπους ώστε να αντέξει τον τρομερό πόνο. Δεν κατάλαβε τι έγινε, εκεί που ήταν ανέμελος και χοροπηδούσε στα χαλάσματα που ονόμαζε σπίτι του, τα δυο μπροστινά του ποδαράκια διαλύθηκαν. Κούρνιασε στον χώμα και περίμενε, δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.
-“Η τύχη θα σου χαμογελάσει”, του ψυθίρισαν τα υπόλοιπα γατάκια της αποικίας.
Ποιά είναι αυτή η τύχη τέλος πάντων; Είναι φάρμακο; Είναι φαγητό; Είναι γάτα;
Δύο χέρια τον σήκωσαν ενώ αντίκρυσε ενα λυπημένο χαμόγελο.

γατάκι
Ο Τσανς την πρώτη μέρα στο κτηνιατρείο.

-“Εισαι η Τύχη και μου χαμογελάς;” Ρώτησε την κοπελα που τον εβαλε στο κλουβακι για να τον μεταφέρει στον γιατρο.
-“Οχι”, του απάντησε.
Τύχη είναι η «δύναμη» που έχεις μέσα σου, η οποία είναι σε θέση να επηρεάσει, πέρα από τον έλεγχο των φυσικών νόμων του σύμπαντος, γεγονότα και καταστάσεις ώστε να έχουν θετική κατάληξη

Τον ονομάσαμε Chance και ο γιατρός δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τις ακτινογραφίες. Δύο μπροστινά σπασμένα ποδια, το ένα στην ουσία σμπαραλιασμένο.

Ο Τσανς χειρουργήθηκε και μένει περιοριεμένος στο κλουβάκι του. Βγαίνει δύο φορές την ημέρα, κάνει λίγο ηλιοθεραπεία και μετά ξαναμπαίνει μέσα. Είναι αναγκαστικά περιορισμένος και αυτό – σε συνδυασμό με τους πόνους και τους δύο νάρθηκες που τον εμποδίζουν να κινηθεί κανονικά) τον έχει κάνει λίγο γκρινιάρη.

γατάκι

Όμως είναι μαχητής. Δεν το βάζει κάτω, ούτε αυτός αλλά ούτε και εμείς. Πριν από δύο ημέρες έκανε αλλαγή στους επιδέσμους του, και ο γιατρός επιβεβαίωσε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή. Α! και από μπλε το γυρίσαμε σε κόκκινο. Της φωτιάς!

γατάκι

Μπορείτε να μας βοηθήσετε να καλύψουμε τα έξοδα του χειρουργείου και της αποθεραπείας του χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό μας στην τράπεζα ή το Paypal:
Eurobank
Swift: ERBKGRAA
IBAN: GR5302601420000900200479872

 

Ευχαριστουμε!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail