SCARS

Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   

Ενημέρωση

Γράμμα από έναν αδέσποτο σκύλο που υιοθετήθηκε!

gr

Tα σκυλιά που σώθηκαν από τον δρόμο και υιοθετήθηκαν είναι τόσο ιδιαίτερα ευγενικά γιατί δείχνουν παντοτινή ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που τους έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτά τα ζώα είναι καταπληκτικό το πόσο μεγάλη δύναμη ψυχής έχουν ,δεν έχει σημασία από πού ήρθαν, ή το τι έχουν περάσει στους αφιλόξενους δρόμους, από τη στιγμή που θα νιώσουν πως είναι μαζί με κάποιον που τα αγαπάει, είναι σίγουρο πως θα δώσουν πίσω την διπλάσια αγάπη.
Σίγουρα δεν μπορούν να μιλήσουν, αν όμως εστιάσετε στα μάτια του σκύλου σας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα εισπράξετε απεριόριστη αγάπη και θαυμασμό για εσάς.
Αλλά αν μπορούσαν να μιλήσουν, αυτά περίπου θα έλεγε ένας αδέσποτος σκυλάκος που υιοθετήθηκε:

Ήμουν ξαπλωμένος στο παγωμένο-γκρίζο πάτωμα του καταφυγίου,χάζευα με τις ώρες τον τοίχο και το γάβγισμα μου αντηχούσε συνέχεια σε όλη την αίθουσα.Δεν πεινούσα πια και ένιωθα πολύ άσχημα γιατί δεν ήξερα γιατί ήμουν εκεί, τι κακό είχα κάνει; Μια σκέψη με έκανε ευτυχισμένο: θα με έβγαζαν έξω για να παίξω,αλλά μόνο για λίγο, γιατί μετά έπρεπε να με ξαναβάλουν μέσα.

Είχα δει πολλά σκυλιά να φεύγουν για το καινούργιο τους σπίτι με μια νέα οικογένεια.Αλλά εμένα ως επί το πλείστον με προσπερνούσαν, ποτέ δεν σταματούσαν στο κλουβί μου.Αλλά εκείνη την ημέρα σταμάτησες εσύ για να διαβάσεις την ετικέτα με το όνομα μου.Και όταν σε μύρισα μέσα από τα κάγκελα, η ουρά μου άρχισε να κουνιέται.

Ξέχασα τις νύχτες που ήμουν μόνος έξω στο κρύο, ξέχασα όλες εκείνες τις στιγμές που με είχαν μαλώσει, ξέχασα τον φόβο που ένιωθα με τις φωνές των θυμωμένων ανθρώπων και ξέχασα πως ένιωθα όταν με παράτησαν έξω από το καταφύγιο.

Όταν γονάτισες ήλπιζα ότι αυτό μπορεί να είναι.Σκέφτηκα, “Θα μπορούσε αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος να αγαπήσει πραγματικά ένα σκυλί σαν κι εμένα;”Και όταν τελικά μου άνοιξαν να βγω έξω, δεν μπορούσα να συγκρατηθώ , γιατί με το που άνοιξαν τα κάγκελα άρχιζα να γλείφω με μανία το χαρούμενο πρόσωπο σου.

Στη συνέχεια, αφού είχαμε παίξει για λίγο, το μεγαλύτερο όνειρο μου έγινε πραγματικότητα.Μου έβαλες το λουρί και μου είπες θα έρθεις μαζί μου στο καινούργιο σου σπίτι!
Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων και πιστός μέχρι το τέλος της ζωή μου.Η ζωή μου τώρα είναι γεμάτη γιατί είμαι μαζί σου και είσαι ο καλύτερος φίλος μου.

Πηγή : http://iheartdogs.com/a-letter-from-your-rescue-dog/
————————–————————–————————–
A Letter From Your Rescue Dog
Rescue dogs are special because they always seem to be grateful to the humans who gave them a second chance. There is something amazing about the resiliency of dogs–no matter where they came from, or what they’ve been through, as soon as they’re in the presence of someone who loves them, they are ready to love that person right back!

Although they can’t talk, when you gaze into your dog’s eyes, there is no doubt that they are filled with love and admiration for you. But if our rescued pups could talk, well, this is what they would say:

I was laying on the cold gray floor, just staring at the wall,
While barking echoed constantly, throughout the concrete hall.
I wasn’t hungry anymore, I just felt really sad,
I wasn’t sure why I was there—did I do something bad?
One thing made me happy: they would take me out to play,
But after just a little time, they’d put me back away.

I’d seen a lot of dogs go home with a new family,
But mostly, I was passed right by; they never stopped for me.
But on that day, you stopped so you could read my kennel’s tag,
And when I sniffed you through the bars, my tail began to wag.

Forgotten were the nights when I was left out in the cold,
Forgotten were those times when all my people did was scold,
Forgotten was the harshness of my humans’ angry tone,
Forgotten was the heartbreak when they left me here alone.

When you knelt down, I couldn’t help but hope what this could be:
I thought, “Could this great human really love a dog like me?”
And when they finally let me out, I couldn’t keep in place,
‘Cause once those bars had opened up, I licked your smiling face!

Then after we had played awhile, my biggest dreams came true:
You took me by the leash, and said I’m coming home with you!

Forever grateful I will be, and loyal ’til the end,
My life’s complete, now I’m with you; you are my greatest friend.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail