SCARS

Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   

Violet

Η Violet είναι μια ρομαντική ψυχή! Σε κοιτά με το μποέμ και γλυκό βλέμμα της και βλέπεις μια μικρή κυρία μιας άλλης, πιο αιθέριας εποχής! Τότε που κυλούσαν όλα πιο χαλαρά και η ομορφιά ήταν διάχυτη παντού!
Η Violet είναι ένα γατάκι πολύ ήρεμο, γλυκό, κοινωνικό και δείχνει να μην την απασχολούν πολλά πράγματα παρά το παιχνίδι με τα αδερφάκια της, το ρέμβασμα, τα χαδάκια και το καλό φαγητό! . Είνα ιδανική για σπίτι καθώς είναι πάρα πολύ φιλική, κάνει τουμπίτσες και βαρελάκια, της αρέσει να παίζει με τις μπαλίτσες της, και βέβαια της αρέσει να γουργουρίζει ατελείωτα όταν βρίσκεται σε μία ζεστή ανθρώπινη αγκαλιά.
Με την Violet θα έχετε κι ένα μοναδικό πλεονέκτημα: Θα έχετε μια εκπρόσωπο της μποέμ εποχής στο σπίτι σας και θα χαλαρώνετε μαζί σχολιάζοντας πίνακες ζωγραφικής και ακούγοντας όμορφη μουσική!!
Η Violet μας αναζητά τον άνθρωπο της και θα δοθεί μαζί με κάποιο αδερφάκι της ή σε οικογένεια που να έχει και άλλο γατάκι!
Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2021 και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην Αθήνα. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας μόνο για την περιοχή της Αττικής είτε στειρωμένη είτε με την προϋπόθεση της στείρωσης όταν φτάσει σε κατάλληλη ηλικία. Ο νέος ιδιοκτήτης αναλαμβάνει το κόστος του microchip. Τηλέφωνο επικοινωνίας:6988984135

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail